Kicsi nékem ez a ház, kirúgom az oldalát! :)

Kezdőlap  »  Hírek  »  Kicsi nékem ez a ház, kirúgom az oldalát! :)

Tudtátok? Értesültetek már róla?

Egyesületünk nem régen egy új ingatlant vásárolt, ahol 720 négyzetméteres telken, 3 csoportszobában és nagyobb, zöldebb udvaron tudjuk majd fogadni gyermekeinket, azaz elindítjuk harmadik családi bölcsődei csoportunkat is.

Kép forrása: internet

És hogy milyen új terveink vannak? Fedett terasz és kültéri pihenő, ahol esős időben is kint játszhatunk, megfelelő időjárásban kint altathatunk. Sok árnyék, hogy nyáron is minél több időt tölthessünk kint a szabad levegőn. Sok-sok gyümölcsbokor és fa, veteményeskert, magaságyások, amit együtt gondozunk majd a gyermekekkel. Három jól felszerelt csoportszoba, minőségi fa és saját készítésű játékokkal, megfelelően előkészített környezettel. Meglévő nagymozgásos eszközkészletünk további bővítése.

És amit magunkkal viszünk? A megszerzett tapasztalatokat, a meglévő eszközöket, a szeretetteljes és nyugodt légkört, a nevelői csapatunkat, és a gyerekeket! 😀

És hogy mikor? Hamarosan. Jelenleg nagy erőkkel folynak a felújítási munkálatok kívül-belül, és terveink szerint még idén ősszel költözünk!

Mi már nagyon izgulunk! 🙂

 

Csaladbarat munkahely 2020
Csaladbarat munkahely 2020
Nemzeti Együttműködési alap