Bölcsinkről

Kezdőlap  »  Bölcsinkről

Családi bölcsődénk több mint 15 éves múltra tekint vissza, amikor is néhány helyi anyuka, akik szerették volna, hogy bölcsődés és óvodás gyermekeik családias környezetben nevelkedhessenek megalapították a Ciróka (majd Bóbita) Családi Napközit.

Képek a bölcsiről

2018-ban a bölcsi a Másholország – Közös Ügyünk a Gyermekünk Egyesület fenntartásába került és megújult, módszertani téren frissült, illetve még egy csoporttal bővült. 2021-ben hatalmas lépésre szántuk magunkat: vásároltunk egy jóval nagyobb ingatlant, tágas kerttel, felújítottuk a bölcsi igényeinek megfelelően, és egy újabb csoportot indítottunk. 2021. novemberében a bölcsi nevelői csapatának közös erejével és lelkesedésével átköltöztünk az új bölcsibe, ahol most már 3 csoportban várjuk a gyerekeket.

Különlegességünk, hogy csoportjainkban Montessori-szemléletű nevelés folyik, amelyben nyugodt, szeretetteljes, családias légkörben éljük mindennapjainkat. Bölcsődéink olyan speciális eszközkészlettel és megfelelően előkészített környezettel rendelkezik, amelyben a gyermekek saját érdeklődésüknek megfelelően tevékenykedhetnek, játszhatnak, miközben fejlődnek képességeik, kibontakozhat személyiségük. Célunk, hogy gyermekeink egészségessé, önállóvá, kiegyensúlyozottá váljanak, majd gondolkodó és életképes óvodásokként léphessenek tovább tőlünk.

Biztosan sokan ismeritek Szepes Mária (Pöttyös Panni az óvodában című kötetéből) Másholországát, ahová a gyermekek el szeretnének vonulni egy kicsit. Valahova, ahol minden más…

És hogy miért jó Másholországban gyermeknek lenni?

Montessori-szemléletű csoportjainkban nyugodt, szeretetteljes, családias légkörben:

Csaladbarat munkahely 2020
Csaladbarat munkahely 2020
Nemzeti Együttműködési alap
Családbarát hely 2022 - Munkahely
Családbarát hely 2022 - Szolgáltatóhely