Nevelőink

Kezdőlap  »  Nevelőink
Musákné Szarvas Kitti vagyok, a bölcsi vezetője, a magánéletben pedig két csodálatos kisfiú anyukája. Gyermekeimet kötődően nevelem, így ismerkedtem meg a Montessori-szemléletű pedagógiával, ami számomra a legtermészetesebb, legevidensebb nevelési elvnek bizonyult. Végzettségem egyébként óvodapedagógus, valamint a Mást Akarok! Béres Mária Montessori módszer elnevezésű képzését is elvégeztem. Egy debreceni oviban dolgoztam óvónéniként, amit nagyon szerettem, de már akkor is vágytam valami másra, valami sajátra. Ahol szabadabb lehetek nevelés terén, ahol otthonosabban érezhetik magukat a gyerekek, ahol kevesebb gyermekkel, családiasabban, kevesebb ,,fentről” érkező megkötéssel dolgozhatunk, élhetünk.  Célom egy olyan bölcsi működtetése, amire a gyermekek második otthonukként, családjukként gondolhatnak. Keressetek nyugodtan, ha bármilyen kérdésetek merül fel. 🙂 Nevelőink
Nevelőink Balogh Kinga vagyok, végzettségem csecsemő- és kisgyermeknevelő. Nagyon szeretem a munkámat. Öröm számomra, hogy a gyerekekkel lehetek. Szeretek velük együtt játszani, énekelni, barkácsolni, mesélni, mondókázni. Korábban már volt lehetőségem családi bölcsődében dolgozni. Fontosnak tartom, hogy a gyerekek jól érezzék magukat a bölcsődében, szeretetteljes, biztonságos és elfogadó környezet vegye őket körül.

 

Véghné Nádasdi Erzsébet vagyok, a családi bölcsi egyik kisgyermeknevelője, végzettségem szerint dajka. Jelenleg csecsemő és kisgyermeknevelőnek tanulok. Két gyermekemmel és férjemmel Hajdúszoboszlón élek. Nagyon szeretek az apróságokkal sütögetni, táncolgatni, takarítani, de akár kertészkedni is. A kevés létszám miatt igazán családias légkörben, szeretetben telnek a napjaink. Nálunk mindenki jól érzi magát!
Nevelőink
Martonné Aczél Mónika vagyok, végzettségem szerint dajka. Hajdúszoboszlón élek a férjemmel és 3 gyönyörű gyermekemmel. Imádom a gyerekeket, szeretek velük játszani, foglalkozni, nevelésükben besegíteni. Hobbim a kreatívoskodás, imádok a gyerekekkel együtt alkotni. Kolléganőimmel azon vagyunk, hogy türelemmel, gondoskodással, szeretettel neveljük a gyerekeket egy biztonságos, családias környezetben.

 

Sándorné Rózsa Adriána vagyok, végzettségem dajka és kisgyermeknevelő gondozó. A bölcsiben kisgyermeknevelőként dolgozom. Itt élünk Hajdúszoboszlón a férjemmel és két gyermekünkkel. Nagyon szeretem a gyerekeket, szeretek velük foglalkozni, játszani barkácsolni, akár sütögetni. Az ő kis mindennapjaikba vidámságot csempészni. Fontosnak tartom, hogy a gyerekek a bölcsődében jól érezzék magukat. Mi ezért mindent megteszünk, hiszen ez a második otthonuk.
Kádárné Tanczer Andrea vagyok, végzettségem dajka és pedagógiai családsegítő munkatárs. Férjemmel és két huncut gyermekemmel Hajdúszoboszlón élek. Óvodában végzett munkám során megtapasztaltam, hogy fontos a kis csöppségek nyitott, biztonságos napirendjének kialakítása. Mindennapjaimban arra törekszem, hogy mind ez szeretetteljes környezetben valósuljon meg.
Gábor Zita vagyok, végzettségem szerint szociális asszisztens, a bölcsi egyik segítője. Hajdúszoboszlón élek párommal és kisfiammal. Gyermekszerető, türelmes, elfogadó személyiségemmel igyekszem hasznos családtagja lenni a bölcsődének. Igyekszem a gyerekekkel, szülőkkel, munkatársakkal a legjobb légkört megteremteni második otthonukban.

 

 

 

 

Csaladbarat munkahely 2020
Csaladbarat munkahely 2020
Nemzeti Együttműködési alap