Nevelőink

Kezdőlap  »  Nevelőink
Musákné Szarvas Kitti vagyok, a bölcsi vezetője, a magánéletben pedig két csodálatos kisfiú anyukája. Gyermekeimet kötődően nevelem, így ismerkedtem meg a Montessori-szemléletű pedagógiával, ami számomra a legtermészetesebb, legevidensebb nevelési elvnek bizonyult. Végzettségem egyébként óvodapedagógus, valamint a Mást Akarok! Béres Mária Montessori módszer elnevezésű képzését és a magyarországi  Montessori pedagógusi tanfolyamot is elvégeztem. Egy debreceni oviban dolgoztam óvónéniként, amit nagyon szerettem, de már akkor is vágytam valami másra, valami sajátra. Ahol szabadabb lehetek nevelés terén, ahol otthonosabban érezhetik magukat a gyerekek, ahol kevesebb gyermekkel, családiasabban, kevesebb ,,fentről” érkező megkötéssel dolgozhatunk, élhetünk.  Célom egy olyan bölcsi működtetése, amire a gyermekek második otthonukként, családjukként gondolhatnak. Keressetek nyugodtan, ha bármilyen kérdésetek merül fel. 🙂
Pintér Robertának hívnak, végzettségem szerint pedagógiai és családsegítő munkatárs és kisgyermekgondozó-nevelő. Azért választottam hivatásomnak ezt a szép szakmát, mert a gyermekekkel való foglalkozás mindig örömmel tölti el a szívemet, szeretek gondoskodni róluk bábozni, énekelni, mondókázni, kézműveskedni velük. Szabadidőmben szoktam  verseket írni, amit a bölcsődei munkám során úgy érzem tudok kamatoztatni.
Fontosnak tartom, hogy nyugodt légkört teremtsek és a gyermekek egyéniségéhez, adottságaihoz igazodó fejlődést támogassam.
A Montessori pedagógiát magaménak érzem, azonosulni tudok vele, boldog vagyok, hogy a Másholország bölcsődei csapatának, mint egyik kisgyermeknevelője részese lehetek.
Elengedhetetlen számomra, hogy a gyerekek vidámak legyenek érezzék a szeretetemet, törődésemet, empátiámat, és sok örömmel jó hangulatban teljen a szülőktől való külön töltött idő . 🙂
Véghné Nádasdi Erzsébet vagyok, a családi bölcsi egyik kisgyermeknevelője. Végzettségem szerint csecsemő és kisgyermeknevelőnek, illetve dajka. A magyarországi Montessori pedagógusi tanfolyam elvégzése pedig folyamatban van.  Két gyermekemmel és férjemmel Hajdúszoboszlón élek. Nagyon szeretek az apróságokkal sütögetni, táncolgatni, takarítani, de akár kertészkedni is. A kevés létszám miatt igazán családias légkörben, szeretetben telnek a napjaink. Nálunk mindenki jól érzi magát!
Nevelőink
Martonné Aczél Mónika vagyok, végzettségem szerint dajka. Hajdúszoboszlón élek a férjemmel és 3 gyönyörű gyermekemmel. Imádom a gyerekeket, szeretek velük játszani, foglalkozni, nevelésükben besegíteni. Hobbim a kreatívoskodás, imádok a gyerekekkel együtt alkotni. Kolléganőimmel azon vagyunk, hogy türelemmel, gondoskodással, szeretettel neveljük a gyerekeket egy biztonságos, családias környezetben.

 

Kurucz-Gönczi Tünde vagyok, a dajka végzettségem folyamatban van. Hajdúszoboszlón élek férjemmel és 2 huncut fiú gyerkőccel. Úgy gondolom sok türelmem van a gyermekekhez, szeretem színesebbé tenni napjaikat,
szeretek mindent megtenni, hogy ők jól érezzék magukat minden körülmények között. És ezt tudjuk is biztosítani számukra a kedves kolléganőkkel. 🤗

Kádárné Tanczer Andrea vagyok, végzettségem dajka és pedagógiai családsegítő munkatárs. Férjemmel és két huncut gyermekemmel Hajdúszoboszlón élek. Óvodában végzett munkám során megtapasztaltam, hogy fontos a kis csöppségek nyitott, biztonságos napirendjének kialakítása. Mindennapjaimban arra törekszem, hogy mind ez szeretetteljes környezetben valósuljon meg.
Gönczi Tünde vagyok, végzettségem szerint családi bölcsődei szolgáltatást nyújtó és gyógypedagógiai asszisztens. Két felnőtt gyermekem van és Hajdúszoboszlón élek. A gyermekekkel való foglalkozást 2010-ben kezdtem, az akkori Ciróka Családi Napköziben. Bátran kijelenthetem, hogy azóta hobbimmá vált a gyermeknevelés, hiszen szabad időm nagy részét is velük töltöm.
Nevelőink

 

Csaladbarat munkahely 2020
Csaladbarat munkahely 2020
Nemzeti Együttműködési alap
Családbarát hely 2022 - Munkahely
Családbarát hely 2022 - Szolgáltatóhely